030 3200161 info@mijngvb.nl

Los GVBexamen

Theorie & Q kaart lopen 69 euro!

Theorie & Q kaart lopen 69 euro!

Bij MijnGolfcursus kunt u direct een los gvbexamen boeken wij verzorgen elke dag examens op onze locaties in Zeewolde en Den Bosch. Speelt u al vaker op de golfbaan maar heeft u geen tijd gehad om uw handicap 54 (GVB) te halen dan is een los gvbexamen ideaal. De kosten voor het examen

Onderdelen GVBexamen

Het eerste onderdeel van het examen bestaat uit theorie. Het examen bestaat uit 30 vragen waaronder 10 vragen over de etiquette en 19 vragen over de regels en 1 stableford vraag. Bij de bevestiging van het gvbexamen krijgt u van ons de regelboeken in .pdf u kunt via onze website direct online de examens oefenen.

Hoe werkt het!

Het examen bestaat uit twee onderdelen. Eerst starten we met het theorie examen u heeft 60 minuten de tijd om het examen te maken. Bent u geslaagd voor het theorie examen lopen wij samen met u de 9 holes Q kaart. Om uw handicap 54 te halen moet u minimaal 18 punten halen. Mocht dit niet in een keer lukken dan vragen wij voor u de baanpermissie pas aan.

Met deze pas kunt u op heel veel golfbanen spelen een overzicht vindt u op waarkanikgolfen.nl. Daarna kunt met een kennis of familie lid die minimaal handicap 54(GVB) heeft nog een keer de Q kaart lopen. U hoeft dan alleen maar een kopie van de Q kaart te mail en wij zetten dan de baanpermissie pas om naar een handicap 54 pas.

Meer Informatie?

MijnGolfcursussen.nl

Golflessen & Cursussen van ervaren PGA Professionals

Locatie Zeewolde

Locatie Zeewolde

Locatie Den Bosch

Locatie Den Bosch