030 3200161 info@mijngvb.nl

Baanpermissie

Hoe werkt het!

NGF Baanpermissie starten met golfen !

Om te goed te leren golfen moet u veel oefenen en golflessen nemen van erkende Pga Professionals. Mijngolfcursus.nl heeft speciaal voor de beginnende golfers golfcursussen om snel uw baanpermissie te halen.Met de ngf baanpermissie kunt u meteen op de baan spelen.

Starten met golfen

Tijdens de golflessen en golfcursussen wordt er uitgebreid aandacht besteedt aan de regels & etiquette aansluitend kunt u meteen deelnemen aan het ngf theorie examen. Bent u geslaagd voor het theorie examen dan heeft u voldoende kennis van de regels om de baan zelfstandig te kunnen spelen. De professional en baan eigenaar geeft dan akkoord en u ontvangt de ngf baanpermissie pas. Met deze baanpermissie pas kunt u op vele golfbanen spelen een overzicht vindt u op waarkanikgolfen.nl

De eerste stap

Baanpermissie is de eerste stap van het 9 stappenplan. Met de eerste stap maakt u kennis met de golfsport en de golfbaan. U krijgt golflessen en de basis technieken worden aangeleerd zoals putten, chippen, pitchen en de fullswing. Ook gaat u het geleerde in praktijk brengen en krijgt u baan instructie. Na het volgen van de golflessen of golfcursussen kunt u veilig de baan spelen en genieten van het golfspel.

Voordelen Baanpermissie

  • Ervaring in de baan.
  • Golfen wordt veel leuker!
  • Direct de golfbaan spelen waar de baanpermissie is behaald
  • Golfen op andere banen zie waarkanikgolfen.nl
  • Voorbereiden op de tweede stap handicap 54 halen
  • Direct registratie en een pas van de NGF

Hoe kan ik mijn baanpermissie halen?

Om uw baanpermissie te halen kunt u deelnemen aan een van onze cursussen. Bent u een beginnende golfer dan kunt u kiezen voor de 3 of 4 daagse golfcursus. Heeft u al baan ervaring of golflessen gehad dan kunt u kiezen voor een dag of weekend golfcursus of een los gvbexamen. Tijdens de cursussen wordt er uitgebreid aandacht besteedt aan de regels & etiquette en kunt u aansluitend deelnemen aan het NGF theorie examen. Wij vragen dan direct uw baanpermissie pas aan.

Wilt u deelnemen neem dan contact met ons op via de telefoon 030 3200161

Meer Informatie?

MijnGolfcursussen.nl

Golflessen & Cursussen van ervaren PGA Professionals

Locatie Zeewolde

Locatie Zeewolde

Locatie Den Bosch

Locatie Den Bosch