030 3200161 info@mijngvb.nl

FAQs

Op deze pagina vindt u de meeste gestelde vragen en daarbij de antwoorden. Mocht u nog vragen hebben over de cursussen of het examen neem dan direct contact met ons op via de telefoon. Wij helpen u graag verder.

 

 

 

Wat betekend laagste prijsgarantie?

Normaal zijn onze cursussen de goedkoopste van Nederland! Het kan zijn dat u de cursus ergens anders goedkoper vindt. Mocht dit zo zijn dan betalen wij het verschil direct terug.

 

Wat is speelgarantie?

Als u een golfcursus bij ons volgt kunt u gegarandeerd de banen spelen. Na afloop van de cursus en het behalen van het theorie examen ontvangt u meteen uw ngf baanpermissie pas hiermee kunt u op vele golfbanen spelen. Een overzicht van de banen kunt u vinden op waarkanikgolfen.nl

 

 

Hoe voorbereiden regelexamen?

Bij de bevestiging van de cursus ontvangt u van ons de regelboeken in .pdf. Via onze website kunt u online de regelexamens oefenen wij raden aan om 1 keer per dag een examen te maken. De regels die u fout heeft nog een keer door te nemen. De vragen krijgt u letterlijk bij het examen.

 

Inschrijven cursus?

Wilt u een cursus reserveren dan kunt u zich inschrijven via onze online agenda of een mail sturen via het contactformulier.

 

 

 

Wanneer krijg ik mijn ngf pas?

Aan het einde van de cursus ontvangt u meteen een voorlopig baanbewijs en binnen 14 dagen heeft u de handicap 54 (GVB) pas thuis.

 

Informatie over de cursus

Als u zich aanmeld voor een cursus ontvangt u binnen 30 minuten een bevestiging met alle informatie en de regelboeken in .pdf. Twee weken voor de start van de cursus ontvangt u de informatie mail met tijd en routebeschrijving en de factuur.

 

Baanpermissie en Handicap 54 pas

Aan het einde van de golfcursus vragen wij meteen de baanpermissie pas voor u aan. U moet dan wel geslaagd zijn voor het theorie examen. Met een kennis of familie lid kunt u zelf de 9 holes q kaart lopen met minimaal 18 punten. U hoeft dan alleen de q kaart naar ons te mailen en wij zetten dan de baanpermissie pas om naar een handicap 54 pas.

 

Oefenen op de golfbaan

Op de locatie waar u de cursus gaat volgen mag u altijd oefenen en spelen. Meld u zich wel even bij de caddiemaster of bij de eigenaar om een starttijd en greenfee te betalen.

 

 

Nog hulp nodig? Stuur ons een bericht!

Voor al uw vragen, stuur een bericht of bel ons op het nummer 030 3200161

022032051 041