030 3200161 info@mijngvb.nl

Los GVBexamen

Theorie & Q kaart lopen 69 euro!

Los GVB examen

Theorie & Q kaart lopen 69 euro!

Los gvbexamen is speciaal voor golfers met ervaring…

U kunt via onze website direct een los gvbexamen boeken wij verzorgen elk weekend examens op onze locaties in St Oedenrode en Julianadorp Speelt u al vaker op de golfbaan maar heeft u geen tijd gehad om uw handicap 54 (GVB) te halen dan is een los gvbexamen ideaal. De kosten voor het examen

Onderdelen GVBexamen

Het eerste onderdeel van het examen bestaat uit theorie. Het examen bestaat uit 30 vragen waaronder 10 vragen over de etiquette en 19 vragen over de regels en 1 stableford vraag. Bij de bevestiging van het gvbexamen krijgt u van ons de regelboeken in .pdf u kunt via onze website direct online de examens oefenen.

Hoe werkt het!

Het examen bestaat uit twee onderdelen. Eerst starten we met het theorie examen u heeft 60 minuten de tijd om het examen te maken. Bent u geslaagd voor het theorie examen dan loopt u de 9 holes Q kaart. Om uw handicap 54 te halen moet u minimaal 18 punten halen. Mocht dit niet in een keer lukken dan vragen wij voor u de baanpermissie pas aan en kunt u op een later tijdstip zelf nog een keer de Q kaart lopen en mailen naar ons. Daarna vragen wij direct uw GVB/Handicap 54 pas aan.

Aanmelden!

Wilt u deelnemen aan het examen dan kunt u onderstaand aanmeld formulier invullen wij nemen dan direct contact met u op. U krijgt bij de bevestiging alle regelboeken in .pdf en u kunt via de website de oefenexamens maken.

Aanmelden GVBexamen!

7 + 4 =

MijnGolfcursussen.nl

Golflessen & Cursussen van ervaren PGA Professionals

Locatie Zeewolde

Locatie Zeewolde

Locatie Den Bosch

Locatie Den Bosch