030 3200161 info@mijngvb.nl

Golflessen

Informatie Golflessen!

Waarom golflessen nemen?

U bent net begonnen met golfen maar u weet nog niet of u er tijd, geld en energie in gaat steken. Het nemen van golflessen kan aardig in de papieren lopen. Moet ik wel golflessen nemen? Als u echt wil leren golfen dan raden wij u aan zeker golflessen te nemen. Het is zeker niet verplicht om golflessen te nemen. Veel beginnende golfers lezen boeken of kijken naar instructie films op youtube. Door dit te doen kunt u al heel veel zelf leren over de golfswing.

Wat houdt een golfles in?

Als beginnende golfer is het van belang om een goede basis te hebben wij adviseren om altijd te starten met een golfles bij een erkende Pga Professional. Door golfles te nemen zult u meer plezier aan het golfspel beleven en sneller vooruit gang boeken en uw handicap verlagen. Als u tijd en energie steekt in het leren golfen zult u zich ook gaan verdiepen in de andere zaken zoals het kopen van een golfset, verschillende banen spelen en nog veel meer.

Individueel of in een groep

Bij een prive golfles kunt u kiezen uit 25 minuten of 50 minuten. De hoogte wordt bepaald door de professional en de faciliteiten. Neemt u golfles bij een bekende professional dan kan de prijs hoger liggen. Normaal kost een golfles tussen de 25 euro en 50 euro. Kortingen op golflessen is vaak mogelijk door deel te nemen aan groepslessen. Via mijngolfcursussen.nl kunt u deelnemen aan dag, weekend, 3 dagen of 4 dagen cursussen in groepsverband.

Voorbereiden

Voordat u lessen gaat nemen is het belangrijk om te weten aan welk onderdeel u wilt gaan werken. Door voorbereidt bij de professional te verschijnen zult u meer profijt hebben van de golflessen. Wij adviseren altijd om de punten te noteren die u samen met de professional doorneemt. Steeds meer professionals nemen de lessen digitaal op en sturen dan via de mail de aandachtspunten en de opbouw van de lessen. Vraag altijd voor de start  van de lessen of dit mogelijk is bij de lesgevende professional.

Het belangrijkste

Als u tijd en geld gaat investeren in het nemen van golflessen verwacht dan niet meteen resultaat. Ook aan het einde van de les kunt u niet verwachten dat het meteen beter gaat. U moet oefenen en samen met de professional evalueren wat de volgende stap is om beter te worden. Dit kan soms er lang duren soms weken of maanden. Aanpassingen aan de golfswing kosten een hoop tijd en energie. Lessen nemen zorgt ervoor dat u beter gaat spelen en meer genieten van het spel. Werk aan de oefeningen die de professional geeft tijdens de golflessen. Onvoorbereid verschijnen bij de volgende golfles heeft geen zin!

Welke golfleraar

Zoek een golfleraar die bij u past en u ook verder kan helpen met uw golfspel. Vraag aan andere golfers hun ervaringen en bij welke professionals zij les nemen. Neem ook niet zomaar lessen van een pro. Neem de tijd immers het nemen van golflessen is een kostbare zaak. Punten die belangrijk zijn gebruikt de golfleraar de nieuwste technologie, gebruikt de leraar een bepaalde swingtechniek. Hoeveel golfers heeft hij of zij geholpen. Wat is zijn reputatie.

Golflessen Boeken

Wilt u golflessen nemen dan raden wij onze partner aan Mijngvb.nl. U kunt kiezen uit verschillende cursussen met direct examen. Het examen bestaat uit theorie examen en de q kaart lopen.

Meer Informatie?

MijnGolfcursussen.nl

Golflessen & Cursussen van ervaren PGA Professionals

Na een paar keer de pitch & putt banen gespeeld te hebben! Deelgenomen aan de weekend cursus om mijn handicap 54 te halen. Hoop geleerd en ook alles gehaald. Een aanrader.

Berend Hogendoorn

Locatie Zeewolde

Locatie Zeewolde

Locatie Den Bosch

Locatie Den Bosch